Για 12 μερίδες:
• 500 g στραγγιστό γιαούρτι 2%
• 40 g μέλι ή σιρόπι αγαύης
• 100 g φράουλες
• 50 g μύρτιλα
• 50 g σμέουρα
• 30 g νιφάδες βρώμης ή σπιτική granola
• 20 g ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης ή καρύδια
• Προαιρετικά: 20 g τριμμένη καρύδα
Πλένουμε καλά τα φρούτα και κόβουμε τις φράουλες σε φέτες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι.
Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και απλώνουμε το μίγμα του γιαουρτιού σε πάχος 0,5 – 1 εκατοστό.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα τα φρούτα, τη βρώμη ή τη granola, τους ξηρούς καρπούς και την καρύδα.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 3 – 4 ώρες τουλάχιστον ή μέχρι να παγώσει πλήρως.
Σπάμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Extra tip: ο συνδυασμός των φρούτων και των ξηρών καρπών είναι ενδεικτικός! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν topping οτιδήποτε σας αρέσει, π.χ. μάνγκο, ακτινίδιο, ανανά, κομμάτια σοκολάτας, φουντούκια, τριμμένα μπισκότα κ.λπ.