Για 40 τεμάχια:
• 80 g καρύδια
• 40 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
• ξύσμα από 1 πορτοκάλι
• 150 g κουβερτούρα
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια και τα βάζουμε σε μπολάκι. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε προσεκτικά τους χουρμάδες, γεμίζουμε με το μίγμα των καρυδιών, σφίγγουμε ελαφρά με το χέρι μας για να πάει η γέμιση παντού και αφήνουμε στην άκρη.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν. Βουτάμε έναν έναν τους χουρμάδες στην κουβερτούρα, προσέχοντας να μην ανοίξουν. Στραγγίζουμε καλά από την περιττή επικάλυψη και αφήνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα να κρυώσουν εντελώς.