Για 1 μερίδα:
• 1 μπισκότο τ. digestive
• 1 κ.σ. τυρί κρέμα light ή μασκαρπόνε
• 1 κ.σ. γιαούρτι 2%
• 1 κ.γ. μέλι
• 2 κ.γ. μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού επιλογής μας
Θρυμματίζουμε το μπισκότο και το βάζουμε σε ένα ποτήρι. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη μαρμελάδα ή το γλυκό του κουταλιού, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζουμε το μίγμα πάνω από το τριμμένο μπισκότο και το αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε από πάνω 2 κ.γ. μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού της επιλογής μας.