Για 6 μερίδες:
• 2 συσκευασίες ζελέ χωρίς ζάχαρη, σε γεύση της επιλογής μας
• 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
• 350 ml βραστό νερό
• 250 ml κρύο νερό
Μέσα σε ένα μπολ διαλύουμε τη μία συσκευασία ζελέ χωρίς ζάχαρη με 200 ml βραστό νερό, και ανακατεύουμε να λιώσει καλά. Προσθέτουμε 200 ml κρύο νερό κι ανακατεύουµε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το γιαούρτι και ομογενοποιούμε. Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 – 2 ώρες ώστε να έχει σχεδόν πήξει. Στη συνέχεια παρασκευάζουμε τη δεύτερη συσκευασία ζελέ χωρίς ζάχαρη, διαλύοντας το περιεχόμενο σε 150 ml βραστού νερού και στη συνέχεια προσθέτοντας 150 ml παγωμένου νερού. Ισομοιράζουμε το ζελέ μας πάνω από το μίγμα με το γιαούρτι και βάζουμε στο ψυγείο, έως ότου σφίξει τελείως το γλυκό μας! Αν θέλουμε μπορούμε στο ζελέ να προσθέσουμε και φρέσκα φρούτα (εκτός από φρέσκο ανανά και ακτινίδιο).