Για 9 μερίδες:
• 1 κεσεδάκι γιαούρτι 0% (200 g)
• 1 φλ. καστανή ζάχαρη
• ½ φλ. κακάο
• ½ φλ. νιφάδες βρώμης
• 1 αυγό
• 1 κ.γ. baking powder
• λίγο αλάτι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζουμε σε τετράγωνο ταψί 21 x 21 cm, που έχουμε λαδώσει ελαφρά. Ψήνουμε για 18 – 20 λεπτά και κόβουμε σε 9 κομμάτια.