Για 6 μερίδες:
• 400 g κολοκύθα, κομμένη σε κύβους
• 400 g μανιτάρια άσπρα, κομμένα στη μέση
• 400 g παντζάρια στον ατμό, κομμένα σε κύβους
• 400 g ωμά ζυμαρικά
• 100 g καρυδόψιχα χοντροκομμένη
• 200 g φέτα θρυμματισμένη
• 5 κ.σ. ελαιόλαδο
• 2 κ.σ. ξύδι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 1 κ.σ. μέλι
• 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο
• Αλάτι
• Πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα βάζουμε την κολοκύθα, τα μανιτάρια, το δενδρολίβανο, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα τα μανιτάρια και να μαλακώσει η κολοκύθα. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες τη συσκευασίας. Φτιάχνουμε τη σως της σαλάτας ανακατεύοντας σε ένα μικρό μπολ το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το ξύδι, το μέλι και λίγο αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, την κολοκύθα, τα μανιτάρια, τα παντζάρια, την καρυδόψιχα, τη φέτα και τη σως μας και ανακατεύουμε καλά. Τη σερβίρουμε καλύτερα ζεστή και απολαμβάνουμε!